Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite V2

- 2. verdenskrig er hipt igjen

Rebellion er lei av moderne krigføring

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Britiske Rebellion er i full sving med utviklingen av actionspillet Sniper Elite V2, som utspiller seg under den andre verdenskrig.

Man bør derfor muligens ta utsagnet med klype salt, men ikke desto mindre hevder Rebellion-sjefen Steve Hart at verdens spillere er klare for et nytt spill fra nettopp andre verdenskrig:

- Jeg tror bransjen er klar for den andre verdenskrigen igjen. Vi har sett at spill som Red Orchestra 2 har fått mye omtale, nettopp fordi WWII nå er et friskt pust, mens de moderne krigskonfliktene ikke er det, forklarer Hart.

- Jeg vil ikke si at verdens spillutviklere sa seg ferdige med den andre verdenskrig, men heller at innså hvordan de hadde produsert veldig mange titler med dette temaet. Tilfeldigvis er vår timing for et spill fra andre verdenskrig bedre enn hos de andre der ute, og spillerne er nok en gang sultne på mer, fortsetter Hart.

Det kan godt tenkes at Hart er inne på noe her, men til syvende og sist er det kvaliteten på spillet som vil gjøre det største utslaget. Hvordan kvaliteten blir får vi forøvrig svar på i mai, når Sniper Elite V2 slippes til Playstation 3 og Xbox 360.

Sniper Elite V2

Relaterte tekster

Sniper Elite V2Score

Sniper Elite V2

ANMELDELSE. Skrevet av Marcus Löfström - GRSE

Ta fatt i rifla! Det er på tide å redde verden fra nazistene, nok en gang. Denne gangen med hodeskudd i saktefilm...Loading next content