Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blur

- Blur var cornflakes med bacon

Bizarre Creations analyserer sitt eget spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bizarre Creations har ifølge Edgebeskrevet sitt racingspill Blur som "cornflakes med bacon". En uttalelse som krever en viss forklaring.

Spillet hadde veldig vanskelig for å finne sitt publikum, fordi konseptet med biler og våpen var i dristigste laget. Dette var budskapet til designansvarlig Gareth Wilson, som altså forklarte det hele med en frokostmetafor:

- Vanlig cornflakes er trygt. Cornflakes med sjokoladesmak tøyer grensene. Cornflakes med bacon skaper full panikk, og det samme gjorde Blur. Frykt er en større drivkraft en kjøpervilje hos forbrukerne. De vegrer seg for å prøve noe nytt av frykt for at det kan være søppel, forklarer Wilson.

I tillegg tror han bruken av ekte lisensierte biler kan ha vært et problem ved spillet:

- I Blur jobbet muligens de lisensierte bilene imot oss. Ekte biler med fantasivåpen blir som cornflakes med bacon, avslutter Wilson.

Blur
BlurBlur
BlurBlurBlur

Relaterte tekster

BlurScore

Blur

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Er ekte biler, frekke flerspillerideer og plasmaraketter nok til at vi får en ny konge innenfor sjangeren?

Blur

Blur

FORSPILL. Skrevet av Kristian Ahm

Vi har besøkt Bizarre Creations i Liverpool for å kikke nærmere på det kommende racingspillet Blur!Loading next content