Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

- Bulletstorm verdens verste spill

Amerikansk Fox News er klar i talen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amerikanske Fox News har rykte på seg for å være ekstremt konservative og enfoldige når det gjelder formidling av nyheter om spill, Ikke bare Grand Theft Auto-serien har fått gjennomgå, men også Mass Effect ble offer for skandaleoppslag som følge av spillets valgfrie sexscene.

Sent igår skrev de en artikkel med den krystallklare overskriften "Is Bulletstorm the Worst Video Game in the World?"

Her kan vi lese om hvordan spillet glorifiserer vold, hvordan spill bidrar til flere voldtekter, bruk av rusmidler og generelt hvorfor TV-spill er roten til alt ondt her i verden. Epic og Microsoft vil ikke uttale seg om saken, men Cliff Bleszinski har allerede sagt at spillet handler om svart humor og uskyldig moro.

Cliffy hevder:

- Det var ingen prosess (iløpet av spillets utvikling, red. anm.) der vi drøftet frem og tilbake hvorvidt vi skulle rive av noen hodet og gjøre fra oss ned nakken deres eller liknende. Det handlet kun om å gjøre det morsomt.

Vi har mistanker om at alt fokuset på spillets grusomheter kun vil virke mot sin hensikt og heve interessen for spillet. Gladvold er og blir gladvold.

Bulletstorm

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...Loading next content