Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 2

- Crackdown-serien er viktig for oss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt spill i Crackdown-serien var en tittel mange hadde tro på i forkant av E3-messen forrige uke, først og fremst fordi seriens logo var synlig da Microsoft viste frem Xbox One-menysystemet under annonseringen av konsollen.

Når det er sagt kom og gikk E3 uten at noen nevnte hverken Crack eller Down (hvertfall ikke i den sammenhengen). Det betyr imidlertid ikke at Microsoft har forlatt serien:

- Crackdown-serien er en viktig serie for meg. På det rette tidspunktet, og med det rettet teamet bak ville jeg jublet over et gjensyn, skriver Microsft-sjef Phil Spencer på Twitter.

Vi mistenker at dette er hans måte å friste med et nytt kapittel på, ikke minst på grunn av dette med logoen under Xbox One-annonseringen. Tror dere Crackdown 3 kan være blant de 15 eksklusive spillene (de har ikke avslørt samtlige enda) til Microsofts nye konsoll?

Crackdown 2
Bilde fra Crackdown 2.

Relaterte tekster

Crackdown 2Score

Crackdown 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Line har banket opp mutanter, terrorister og brukt superkrefter til å opprettholde lov og orden i Pacific City. Les anmeldelsen...

6
- Crackdown-serien er viktig for oss

- Crackdown-serien er viktig for oss

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Et nytt spill i Crackdown-serien var en tittel mange hadde tro på i forkant av E3-messen forrige uke, først og fremst fordi seriens logo var synlig da Microsoft viste...

Crackdown vs Crackdown 2

Crackdown vs Crackdown 2

NYHET. Skrevet av Kristian Nymoen

På spørsmålet om hvilket av Crackdown-spillene som ser mest snasent ut, melder vi pass. Istedenfor lar vi dere, Gamereactors lesere, avgjøre hvilket av spillene som ser best ut...Loading next content