Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 3

- Half-Life 3 blir i tredjeperson

Valve-sjef tar bladet fra munnen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

***Aprilsnarr!***

HQ

Da det ble annonsert at Valve skulle fortsette Half-Life-serien i episodeformat, ble det på samme tid lovet at det derfor skulle gå kortere tid mellom hver lansering. Dette løftet ble tydeligvis ikke helligholdt av utviklerne selv, da det har gått drøyt 4 år siden Half-Life 2: Episode Two ble sluppet.

Nå gir imidlertid Valve lyd fra seg med en nyhet som kanskje ikke vil falle i umiddelbart god jord hos fans av spillserien. Valve-sjef Gabe Newell uttaler følgelig:

- Dette er ingen annonsering. Hvorvidt dette blir Half-Life 3, en fullverdig oppfølger, eller Episode 3, har vi foreløpig ikke avgjort. Vi har imidlertid vært inne på tanken om å endre perspektiv fra førsteperson til tredjeperson i det nåværende prosjektet, noe som også gir mening med tanke på tretallet i tittelen.

Han har derimot mer ammunisjon bak avgjørelsen enn kun tittelen:

- Med et kamera plassert lenger vekk fra spilleren og full oversikt over Gordons bevegelser, får vi nye muligheter når det gjelder utforming av fysikkbaserte gåter i omgivelsene. Hurtigere, mer aggressive fiendetyper vil også kreve at man til enhver tid kan se hva som foregår bak ryggen på Gordon.

Det kan med andre ord late til at Half-Life: Episode Three eller Half-Life 3 blir en noe annerledes opplevelse enn de tidligere spillene. Med den kyndige utvikleren Valve bak roret er vi likevel ikke videre bekymret.

***Aprilsnarr!***

Half-Life 3
Valve har tidligere eksperimentert med et over skulderen-perspektiv, men ideen ble forkastet. Her fra alpha-utgaven av det første Half-Life.

Relaterte tekster

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest...Loading next content