Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III: Liberation

- Ikke avskriv PS Vita enda

Ubisoft har fortsatt tro på Sonys nye

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter særdeles skuffende salg har mange allerede avskrevet Sonys PS Vita-konsoll som et reel konkurrent til Nintendo 3DS.

3DS-en ble riktig nok lansert først, men da det kom frem at Nintendos bærbare så langt har solgt 13 ganger flere eksemplarer enn PS Vita, var den totale dominansen et faktum.

Sony selv har imidlertid ikke gitt opp den lille kraftpluggen, og med seg på laget har den franske giganten Ubisoft:

- Vi kan definitivt ikke avskrive PS Vitaen enda. Den kan fortsatt bli en suksess. Vi støtter gladelig kul ny maskinvare som dette, og vi tror spill som Assassin's Creed III: Liberation er akkurat hva systemet trenger. Vi er nødt til å presentere det beste vi har på PS Vita, forklarer markedssjef Tony Key hos Ubisoft.

Videre trekker Key frem et annet storspill som skal lanseres til konsollen, nemlig Call of Duty: Black Ops Declassified. Dette spillets slippes naturligvis av konkurrent Activision, men likevel stiller Key seg positiv:

- Vi er faktisk glade for å se et stort PS Vita-spill fra en konkurrent, ettersom dette vil heve plattformen totalt sett. Det kommer til å føre med seg stor interesse for PS Vita i julesesongen, avslutter Key.

Kilde: VG247.

Assassin's Creed III: Liberation
PS Vita-spillet Assassin's Creed III: Liberation, ble offisielt annonsert på E3-messen forrige uke.
Assassin's Creed III: LiberationAssassin's Creed III: Liberation

Relaterte teksterLoading next content