Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Black

- Ingenting er umulig når det gjelder et nytt Black

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Under årets GDC-messe fikk Gamereactor snakket med en ansatt hos Criterion Games, og vi var selvfølgelig nødt til å spørre om de skal lage en oppfølger til det hyllede skytespillet Black. Dette var svaret hans:

HQ

- Vi har ikke planer om et nytt Black, men ingenting er umulig. Vi lytter til tilbakemeldinger fra fansen, og vi synes det er veldig gøy at så mange vil ha en oppfølger.

For øyeblikket jobber Criterion på et "hemmelig prosjekt" som skal vises frem "innen kort tid". Det skal visstnok ikke handle om et nytt spill i Burnout-serien, men det betyr ikke at vi aldri vil få se et nytt Burnout-spill ettersom det er mange fans som også vil se noe mer etter det fantastiske Burnout Paradise.

Black
Vil du ha en oppfølger til Black eller Burnout?

Relaterte tekster

BlackScore

Black

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Criterion herjer på PS2 og Xbox i sin FPS-debut. Carl Thomas har funnet frem tungt skyts og hoppet inn med begge beina!Loading next content