Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

- Neste Call of Duty blir betydelig penere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis vi skal tro brukeren Famousmortimer på det anerkjente Neogaf-forumet (en person som hevder å ha informasjon om de interne forholdene hos Call of Duty-utviklerne) kommer det neste Call of duty-spillet til å bli vesentlig penere visuelt enn fjorårets Call of Duty: Ghosts. Dette til tross for at Ghosts ble sluppet til både den nye og den gamle konsollgenerasjonen:

- Internally people are excited for it. It is supposedly a pretty big jump over ghosts graphically, skriver brukeren.

Dette stemmer godt overrens med meldingene om at de nye konsollene (Playstation 4 og Xbox One) vil være hovedplattformen for årets spill i serien, mens Ghosts ble holdt tilbake av fokuset på Playstation 3 og Xbox 360. På en annen side har vi hørt lovnader om bedre Call of Duty-grafikk tidligere også, uten at disse nødvendigvis ble innfridd.

Hvordan tror dere årets Call of Duty blir?

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content