Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

- Pikmin 3 fungerte ikke i bærbar form

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det supersjarmerende puzzle/strategispillet Pikmin 3 ble som kjent nylig slippet til Wii U, og i løpet av kort tid fikk hendelsen positive ringvirkninger på salgstallene til den nye konsollen.

Det er med andre ord ikke til å ta feil av at Pikmin-serien har et enormt potensiale. Likevel avfeide Nintendo raskt en 3DS-versjon:

- Sannheten er at vi testet prototyper av Pikmin til DS og 3DS, men håndteringen med touchskjerm-pennen føltes bare ikke som Pikmin, uansett hva vi gjorde, forklarer Nintendos Shigeru Miyamoto til VG247.

Derfor valgte de å skrinlegge den bærebare utgaven for heller å fokusere fullt og helt på Wii U-versjonen. Et godt valg, eller ville dere gjerne hatt muligheten til å spille Pikmin på bussen?

Pikmin 3

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...Loading next content