Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

- Pokémon Go-suksessen tar slutt om fire måneder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det vanvittig populære mobilspillet Pokémon Go har blitt en enorm suksess for Nintendo og Niantic Labs. Det tok bare noen timer etter lansering fra det var den meste nedlastede appen i USA, og pengene strømmer inn fra spillerne. Nå har den velkjente bransjeanalytikeren Michael Pachter gått ut og sagt at han ikke tror dette vil fortsette, og at spillet vil forsvinne fra toppen om fire måneder.

"The game requires couch potatoes to get off the couch, and the novelty will wear off when they get tired or when their phone batteries die. I give this four months at the top of the charts, then it will fade."

Med tanke på hvor mange som laster ned appen vil nær sagt alle smarttelefoner ha det installert om fire måneders tid, så det er ikke hans friskeste uttalelse de siste årene.

Pokémon Go

Kilde: Bloomberg.

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content