Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Trek

- Star Trek-spillet skadet filmen vår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Regissør J.J. Abrams er ikke nådig i sin omtale av det forrige Star Trek-spillet, som ble sluppet samtidig med den forrige Hollywood-filmen fra samme univers. Faktisk går han så langt som å si at spillet kan ha skadet filmen:

- Det siste spillet, som var en stor skuffelse for meg, var et prosjekt vi var involvert i helt fra begynnelsen av, kommenterer Abrams.

- Etter en stund fant vi ut at utviklingen ikke gikk i retningen vi så for oss, og vi bestemte oss for å droppe ut. Utviklerne fortsatte derimot likevel videre, fortsetter han.

- For meg kunne spillet vært noe som faktisk bidro til å gjøre serien enda bedre, ved å by på spennende og morsomt gameplay. I stedet fikk vi noe helt annet, og for meg var det vondt å innse det. Vi jobbet for harde livet for å lage filmen og da spillet kom ut fikk det dårlig kritikk over alt. Det er altså ikke bare min mening at det ikke var bra nok. Det er ingen tvil om at det ikke hjalp filmen, faktisk kan det tenkes at det skadet den, avslutter Abrams.

Hadde han (og vi) fortjent et bedre spill?

Kilde: Gamerhub.

Star Trek

Relaterte tekster

2
Star TrekScore

Star Trek

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Adrian har inntatt kapteinstolen på USS Enterprise, og det er med veldig blandede følelser han til slutt har satt karakter...

3
- Star Trek-spillet skadet filmen vår

- Star Trek-spillet skadet filmen vår

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Regissør J.J. Abrams er ikke nådig i sin omtale av det forrige Star Trek-spillet, som ble sluppet samtidig med den forrige Hollywood-filmen fra samme univers. Faktisk går...

2
Nye bilder fra Star Trek

Nye bilder fra Star Trek

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

The Darkness II-skaperne lover et engasjerende eventyr med Kirk og Spock i hovedrollen. Se den nye traileren for det ambisiøse Star Trek-spillet.Loading next content