Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

- Vi jobbet med Bulletstorm 2

Men nå jobber People Can Fly med noe nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Bulletstorm fikk en brukbar mottagelse da det ble sluppet i februar i fjor, og ryktene om en eventuell oppfølger dukket raskt opp.

Nå har det vist seg at disse ryktene ikke var helt på jordet, selv om en oppfølger trolig aldri vil se dagens lys. Til Gamespot har nemlig Epic Games-sjef Mike Capps forklart at Bulletstorm 2 på ett tidspunkt var under produksjon:

- Vi tenkte mye på en oppfølger, og vi hadde til og med startet opp utviklingen. Etter en stund fant vi imidlertid et prosjekt som passet bedre for People Can Fly, forklarer Capps.

Tidligere i dag kunne vi melde at Epic Games har startet utviklingen av et nytt PC-eksklusivt spill. Om det er nettopp Bulletstorm-utvikleren People Can Fly som sitter i førersetet for dette prosjektet, vites foreløpig ikke.

- Vi har ikke annonsert noe enda, men vi kommer til å gjøre det ganske snart, avslutter Capps med et smil.

Bulletstorm

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...Loading next content