Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

- Vi vil gi Rock Band en ny retning

Det neste spillet blir fundamentalt endret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Giant Bomb har utvikler Harmonix forklart at de slett ikke har glemt Rock Band-serien, til tross for suksessen til Dance Central. Når det er sagt kan vi forvente oss noen drastiske endringer når det neste spillet ser dagens lys:

- Mens vi ser fremover mot neste år vurderer vi faktisk noen rimelig fundamentale kreative endringer for Rock Band-serien. Vi knytter oss sterkt til merkevaren, men når vi vi skal bringe den videre i fremtiden kommer dere til å se dramatiske forskjeller fra det vi har laget tidligere, forklarer Harmonix-sjef Alex Rigopulos.

- Du antar kanskje at vi kommer til å legge til saksofoner er noe i den stilen, men den retningen vi ønsker å føre Rock Band inn i, den typen innovasjon vi har i tankene er ganske annerledes. Den er mer rettet mot tiden vi lever i og de tingene folk holder på med nå til dags. Det man er interessert i å spille nå kontra i 2007, utdyper Rigopulos.

Videre påpeker Rigopulos at han ikke bare snakker om høytsvevende ideer, men at planene allerede har nådd tegnebordene:

- Det er mer enn bare ideer. Vi har startet med arbeidet, og vi ser en fremdrift. Det er en spennende ny innfallsvinkel. Jeg lar det bli med det, avslutter Rigopulos.

Nokså kryptiske utsagn fra Harmonix-sjefen dette her, men likevel nok til at interessen blir pirret og Rock Band kryper tilbake på radaren vår. Hva tror dere utviklerne har planlagt?

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content