Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Operation Raccoon City

- Vi vil gi serien mangfold

Capcom svarer på Raccoon City-kritikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Capcom annonserte at det kommende Resident Evil: Operation Raccoon City vil vende nesen sin vekk fra skrekksjangeren og heller satse på en mer actionorientert opplevelse, var det mange hardbarka Resident Evil-fans som rev seg i håret av fortvilelse.

Under et intervju med Gamasutra viser utvikleren forståelse for fansens frustrasjon, men samtidig holder de fast ved at dette er riktig retning å føre serien inn i:

- Vi tror at enkelte ikke vil få det spillet de forventer seg, men i våre hoder er dette en bra ting. Forhåpentligvis fører det nemlig til at folk vil spille noe som er annerledes enn det de så for seg, forklarer produsent Masachika Kawata.

Videre påpeker Kawata at dette ikke handler om å forlate Resident Evils røtter, men å gi serien mangfold. De ønsker ikke å overse fansen, og viser til at 3DS-spillet Resident Evil: Revelations vil by på skrekkfylt gameplay i kjent Resident Evil-stil.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Relaterte teksterLoading next content