Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zombi U

- Zombi U ble en stor salgsflopp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Uten å nevne hvor mange spill som har blitt solgt, har Ubisoft-sjefen Yves Guillemot sagt at Zombi U har vært en salgsflopp (som gikk med solid tap) i et intervju med Games Industry. Han sier også at det ikke blir aktuelt å lage noen oppfølger. Med tanke på at Zombi U faktisk var et av de mest populære lanseringsspillene til Wii U, så er det ikke så vanskelig å forstå valget om å gjøre Rayman Legends tilgjengelig på flere plattformer.

I det samme intervjuet har de også snakket med EAs Peter More, som har følgende å si om Wii U og deres manglende støtte til konsollen:

- Vi synes den manglende onlinespillingen på Wii U er problematisk. Det er så viktig i våre spill. Antall spillere online er så få at vi knapt har noe igjen for å drifte serverne. Den føles som en konsoll som ikke passer med EAs fremtidsvisjon - som er å gi en ekte sosial følelse i spillene våre. For øyeblikket er Wii U en offlineopplevelse.

Zombi U

Relaterte tekster

Zombi UScore

Zombi U

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Zombiene angriper selv på Nintendos nyeste. Vi har forsøkt å overleve for å sette karakter på Ubisofts skrekkspill...

9
- Zombi U ble en stor salgsflopp

- Zombi U ble en stor salgsflopp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uten å nevne hvor mange spill som har blitt solgt, har Ubisoft-sjefen Yves Guillemot sagt at Zombi U har vært en salgsflopp (som gikk med solid tap) i et intervju med...Loading next content