Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

100 millioner Rock Band-sanger

Imponerende milepæl for Harmonix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den populære Rock Band-serien har nådd en imponerende milepæl. I et intervju med magasinet Gameinformer kunne nemlig Chris Rigopulos fra utvikleren Harmonix fortelle at det totale antallet nedlastinger av sanger nå har passert 100 millioner:

- Vi har nylig passert en vesentlig milepæl. Mer enn 100 millioner sanger er blitt lastet ned til Rock Band, forklarer Rigopulos.

Samtidig kunne han avsløre at nesten fem millioner forskjellige kontoer har lastet ned minst én sang til spillet, og at det fremdeles er over én million unike brukere som logger seg inn på Rock Band Network hver måned.

Som en avslutning slår Rigopulos fast at vi ikke burde regne med å se et Rock Band 4 i år, men at Harmonix slett ikke er ferdig med serien.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...Loading next content