Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

100 Thieves løfter CWL London-trofeet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Call of Duty World League driver å gjør noen store forandringer, som Activision holder på med å gå over til en mer bybasert modell, så er alt for øyeblikket "business as usual", og det betyr at en stor turnering gikk av stabelen denne helgen, og mer spesifikt i London.

Her var det organisasjonen 100 Thieves som endte med å løfte trofeet, og igjennom dette har de fått 25.000 Pro Points, som er nødvendige for å kvalifisere seg til kommende begivenheter, samt premien på $125.000.

100 Thieves kom faktisk videre på andreplassen i deres gruppe etter OpTic Gaming. De fikk dog hevn over dem senere i turneringen, og til slutt slo de eUnited i finalen.

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: ESPAT Media

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content