Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

100 Thieves sitt Call of Duty-lag låner FaZe-spiller

Priestahhblir med på laget etter at FaZe ikke greide å kvalifisere seg til Pro League, men det er bare midlertidig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FaZe Clan sin Call of Duty-spiller Preston 'Priestahh' Greiner har byttet lag, om enn bare midlertidig, og spiller nå for laget til 100 Thieves. Dette kommer i kjølvannet av at FaZe har slitt med å tilpasse seg Black Ops 4, og ikke greide å kvalifisere seg til CWL Pro League tidligere denne måenden.

Priestahh har bare spilt for FaZe i litt over et år. Han begynte på laget på begynnelsen av CoD WW2-sesongen og hadde høye forventninger til seg. I fjor kom laget på tredjeplass i CoD World Championships.

Pro League starter neste måned. Har 100 Thieves gjort lurt i å låne Priestahh?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: 100 Thieves

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content