Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

14 millioner eksemplarer av Monster Hunter: World har blitt sendt til butikkene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monster Hunter: World var nesten allerede en verdensomspennende hit innen det overhodet ble lansert, og i ukene etter stor det klart at Capcom hadde noe ganske spesielt her. Det tok et helt år å utvikle utvidelsen, Iceborne, men det viste seg å være tiden verdt.

For spillet har nå rammet enda en imponerende milepæl. Capcom har bekreftet via deres japanske Twitter-profil at det nå har blitt sendt 14 millioner eksemplarer avsted til butikkene.

Dette kommer etter at det ble avslørt i juli at de hadde nådd 13 millioner "shipments", så Iceborne ser ut til å ha økt dette med en million.

Dessuten har ikke Iceborne kommet ut til PC enda, som kommer til å øke tallet enda mer.

Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content