Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper: Ghost Warrior

2 millioner Sniper: Ghost Warrior

Stor suksess for polske City Interactive

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for en heller dårlig mottagelse blant mediene fortsetter fjorårets Sniper: Ghost Warrior å selge som varmt hvetebrød. Faktisk har spillet nå passert hele to millioner solgte eksemplarer verden over.

Det kommer frem av en pressemelding den polske utvikleren City Interactive har sendt ut, der det også presiseres at den nordiske regionen har markert seg på salgslistene:

- Sniper: Ghost Warrior har blitt svært godt mottatt av spillerne og har solgt bra i de nordiske landene. Vi ser frem til oppfølgeren neste år, kommenterer Rannveig Virik fra PAN Vision, som distribuerer spillet i Norden.

Til tross for de relativt lave karakterene (på Metacritic har spillets ulike versjoner et gjennomsnitt på ca. 50/100 poeng) har altså konseptet der et helt spill vies til snikskyting vakt stor interesse blant publikum.

Vi krysser derfor fingrene for at City Interactive har tatt med seg både suksess og konstruktiv kritikk inn i utviklingen av oppfølgeren, slik at Sniper: Ghost Warrior 2 kan hevde seg enda bedre i den krevende FPS-sjangeren når det lanseres til neste år:

- Vi er alle veldig glade over å ha nådd 2 millioner solgte eksemplarer. Dette skaper en sterk tro på at vi kan gjøre det enda bedre med oppfølgeren og andre kommende utgivelser, skriver City Interactive-sjef Marek Tyminski i pressemeldingen.

Et par bilder fra Sniper: Ghost Warrior 2 ble det også plass til i meldingen, og skal vi dømme etter det visuelle ser dette riktig så lovende ut:

Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior

Relaterte teksterLoading next content