Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

2023 Fortnite Championship Series vil ha en premiepott på 10 millioner dollar

Og det starter i februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games har kunngjort en rekke detaljer og informasjon knyttet til Fortnite Championship Series 2023. Utvikleren har kunngjort at FNCS kommer tilbake februar 2, 2023, og for å legge til dette, har kunngjort at hele 2023-sesongen vil skryte av en total premiepott på 10 millioner dollar.

Ellers vil det være noen få formatendringer, inkludert tillegg av FNCS Majors, med den første planlagt i mars 2023. Dette vil se de 40 beste duoene fra ukene frem til majoren til stede, hvor de vil kjempe om 2 millioner dollar fra den årlige premiepotten og en plass i Global Championship på slutten av året.

FNCS Global Championship er også annonsert og vil bli avholdt i Danmark for 2023. Turneringen vil skryte av en premiepott på 4 millioner dollar, og vil se 75 av de beste duoene fra hele verden reise til landet for en personlig utblåsningshendelse.

Når det gjelder hele tidsplanen for FNCS-sesongen 2023, kan du finne det, i tillegg til tilhørende detaljer knyttet til formatet, på det siste Fortnite-blogginnlegget her.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content