Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

21 splitter nye Jak and Daxter screens

Naughty Dog kan mer enn å lage Crash Bandicoot, og vi har 21 screenshots som beviser det!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Naughty Dog kan mer enn å lage Crash Bandicoot, og vi har 21 screenshots som beviser det!

Her er hva vi har skrevet om Jak & Daxter tidligere:

Spillets hovedpersoner er gutten Jak og hans lille ape-aktige (?) venn Daxter. Spillet foregår på en rekke fruktbare tropiske øyer, i stil med dem vi kjenner fra mange andre spill.

Spillet beskrives som en mellomting mellom Zelda og Crash Bandicoot og hvordan skulle det kunne være dårlig? Spillet er primært et 3D plattform-spill, men det er elementer av både action/adventure/racing og en lang rekke mini-games for å holde dampen oppe.

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content