Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Wii

28 millioner Mario Kart Wii

Hver tredje Wii-eier har kjøpt spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Glem Call of Duty. Glem Grand Theft Auto. På verdensbasis er det ingen som hamle opp med Nintendo og deres evig sjarmerende maskot Mario.

Som meldt av Nintendo selv har nemlig Mario Kart Wii nå passert ufattelige 28 millioner solgte eksemplarer. Det vil med andre ord si at hver tredje person som eier en Wii-konsoll også eier en kopi av Marios gledesfylte Go Kart-spill.

De fenomenale salgstallene betyr også at Mario Kart Wii er det mest solgte frittstående Wii-spillet gjennom tidene, kun slått av Wii Play og Wii Sports, som følger med på kjøpet av konsollen.

Mario Kart Wii dukker også stadig opp på ulike topplister verden over, så sjansene er fortsatt gode for at spillet vil sprekke 30 millioner-boblen innen Wii-konsollens levetid har nådd slutten.

Vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet, Mario.

Mario Kart Wii

Relaterte tekster

Mario Kart WiiScore

Mario Kart Wii

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Mario Kart suser inn på Nintendo Wii med motorsykler, stunts og en gedigen onlinedel. Og resultatet er stor underholdning. Jon Cato har satt karakteren innenfor!Loading next content