Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

343 Industries avslører Halo-brettspill

Det britiske bordspillstudioet Mantic Games gir Halo nytt liv i 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mantic Games og 343 Industries slår seg sammen for å gi oss et nytt Halo-brettspill. Spillet vil i stor grad være fokusert på kamper, og skal inneholde samleobjekter i form av spartanske miniatyrer som du kan ta med deg i kamp.

John Friend, sjef for Halo- og Xbox-forbrukerprodukter, sier følgende i en uttalelse: "Vi er glade for å samarbeide med Mantic Games om å gi fansen et nytt Halo-brettspill i 2024. Mantic er ledende innen bordspill, og kvaliteten og erfaringen deres skinner gjennom i alt arbeidet deres. I dette tilfellet er jeg mest begeistret for deres lidenskap for Halo-franchisen og for å bringe Halo-spill til bordspill på en utrolig autentisk måte."

Den første forhåndsvisningen av spillet er ventet å komme i mars, og den fullstendige utgivelsen kommer i september. For de som allerede er fans av enten Halo eller bordspill, virker dette som et ganske interessant prosjekt. Personlig gleder jeg meg til å se hvordan miniatyrene ser ut, for selv for dem som ikke aktivt spiller bordspill, vil de være gode samleobjekter.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content