Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

343 Industries kunngjør Halo Championship Series Charlotte Major 2023-format

Det vil være en åpen brakett, biljardspillscene og deretter mesterskapsbrakett.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

343 Industries ønsker å starte 2023-sesongen av Halo Championship Series veldig snart, og i forkant av det har Halo-utvikleren nå kunngjort hvordan formatet vil se ut for den kommende Charlotte Major.

Arrangementet vil inneholde en åpen brakett til å begynne med, hvor 96 lag vil kjempe om en plass i 16-lags puljespillseksjonen, som vil inkludere de parterte HCS-organisasjonene, og fire kvalifiserte lag fra den åpne braketten. Dette vil da føre inn i 12-lags Championship-braketten, hvor lagene vil kjempe om turneringstittelen.

Når det gjelder hvordan du kan registrere din interesse for å konkurrere i den åpne braketten, vil dette være gjennom FACEIT, med påmeldinger som åpner i dag.

Når det gjelder datoer, vil det være online åpent spill mellom 4. og 5. februar, major-kvalifiseringer 8. februar, alt slik at vaktlistene kan låses inn for puljespill 9. februar.

Vi kan forvente at ytterligere informasjon knyttet til HCS-partnerskapsprogrammet og det fullstendige veikartet for 2023 kommer snart.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content