Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

343 Industries skal livestreame den originale Halo 2-demoen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklingen av Halo 2 var en av de mer rare, da Bungie skyndte seg for å få til en gameplay-demo i tide til E3 2003. Demoen var fantastisk og viste frem detaljerte verdener i New Mombasa, med kule funksjoner som var langt forut for sin tid. Det skulle vise seg at disse funksjonen var langt forut for hva Xbox kunne takle på den tiden også.

Konsollen taklet ikke grafikken, og Bungie måtte skrote hele prosjektet og starte på nytt, som førte til en intens crunch-periode for utviklerne for at de i det hele tatt skulle få spillet ferdig til november 2004. Selv om vi fikk besøke New Mombasa i Halo 2, ble den delen vi fikk se i demoen aldri brukt i selve spillet.

Nå har 343 Industries gjenoppdaget Halo 2 E3-demoen, og skriver på den offisielle Halo Twitter-kontoen sin at de skal spille gjennom den på nytt, for å vise frem de tingene vi fikk se, men aldri oppleve.

"On this week's 343 Social Stream, hosts @ske7ch and @franklez will reflect on 14 years of Halo 2 with stories, giveaways, viewer Q&A, and a special play-through of the original E3 2003 demo. Join the fun tomorrow at 1:30pm PT on @WatchMixer!"

Hvis du vil få med deg denne lille biten med spillhistorie, bør du ta turen til Mixer.com/Halo senere i dag klokken 22:30.

Husker du den originale Halo 2-demoen?

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content