Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

8K VR-hodesett vist frem på CES - blir tilgjengelig neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

VR har fremdeles litt igjen før det blir suksessen mange hadde håpet på, men heldigvis fortsetter selve teknologien marsjen fremad. Pimax 8K headset er et Kickstarter-prosjekt som faktisk endte opp med et lansert produkt, men som vanlig med slike fellesfinansieringsprosjekter så lønner det seg å klype en mengde salt for å roe ned forventningene.

nettsiden deres står det at hodesettet har 80Hz oppdateringsfrekvens. Vanligvis er det 90Hz som er den nedre grensen for en behagelig VR-opplevelse så vi er litt skeptiske til akkurat dette, men på den positive siden bruker de ord som "Brain warp support" - og det MÅ jo være bra?

Det bruker to 2160p/4K-skjermer, så det er egentlig stereoskopisk 4K istedenfor 8K. Mens det stemmer at begge de skjermene er på 2160p så kan man etter litt leting finne ut at Venturebeat fremsetter at de egentlig oppskalerer 1440p-innhold.

8K VR-hodesett vist frem på CES - blir tilgjengelig neste måned

Hodesettet støtter innhold både fra Steam og Oculus, men vær obs på at det ikke medfølger noen sporingsinnrettninger for å holde styr på hvor du er i rommet.Loading next content