Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

97 år gamle Dick Van Dyke har vært involvert i en bilulykke

Filmlegenden mistet kontrollen over bilen sin og krasjet inn i en port under en regnfull dag i Malibu.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Antallet 97-åringer som fortsatt kjører er trolig ganske lavt, men Hollywood-legenden Dick Van Dyke er en del av denne demografien. Men hvor mye lenger gjenstår å se, ettersom skuespilleren har vært involvert i en bilulykke som har gitt ham noen mindre skader, og ble forslått og blodig etter å ha krasjet sin Lexus inn i en port i Malibu, California.

Det sies at hendelsen fant sted i går morges, og at veiene var våte på grunn av et nylig regnfall, og at mens Van Dyke sies å ha det bra og ble tatt hjem av en venn, er det en rapport som antyder at skuespilleren vil bli pålagt å ta førerprøven på nytt på grunn av hans alder og hendelsen.

Denne hendelsen ikke den første som involverer skuespilleren, Kjent hovedsakelig for sine roller i Mary Poppins, Chitty Chitty Bang Bang, Bye Bye Birdie, og forskjellige andre ikoniske filmer, da han for rundt ti år siden ble hentet ut av en brennende bil på motorveien i California.

97 år gamle Dick Van Dyke har vært involvert i en bilulykke

Takk, BBC.Loading next content