Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

98 % av spillerne på Halo Infinite på Steam har gått videre.

For øyeblikket er det bare 3488 spillere som spiller spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Halo Infinite var en stor suksess da det ble lansert i slutten av 2021, var støtten etter lanseringen under pari. Vi snakker om manglende funksjoner, tekniske mangler, mangel på innhold og forsinkede sesonger, kritikk av systemene i spillet - alt mens spillerne følte at 343 Industries ikke kommuniserte og ikke lyttet.

De fleste av oss skjønte nok at dette betydde at folk ville gå videre fra spillet, men Reddit-brukeren Full-Plastic7324 bestemte seg for å sette et tall på dette. Halo Infinite hadde en topp på 272 586 samtidige spillere kort tid etter lanseringen, og i dag hadde det en topp på 6 319 samtidige spillere (i skrivende stund er det til og med nede i 3 488) - alt ifølge SteamDB. Det betyr at omtrent 2 % av spillerbasen på Halo Infinite Steam er igjen, mens 98 % har gått videre til andre spill.

Halo Infinite har blitt mye bedre i det siste, og støtten ser ut til å være på plass, men det er ingen tvil om at det vil kreve mye mer hardt arbeid for å gjøre det til en virkelig populær flerspillertittel igjen.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content