Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Hat in Time

A Hat in Time kommer til PC, PS4, og Xbox One i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke akkurat mange klassiske 3D-platformere som var på markedet for fire år siden, så da Gears for Breakfast startet en Kickstarter-kampanje i håp om å lage et kom pengene raskt inn. Nå får vi snart se resultatet.

Studioet kan nemlig fortelle at A Hat in Time skal slippes til PC, Playstation 4 og Xbox One i løpet av høsten. Om du ikke har hørt om spillet handler det i korte trekk om å kontrollere en ung jente som kan løse gåter med å bruke ulike hatter. Noen av inspirasjonskildene er åpenbart Super Mario 64 og Banjo-Kazooie, så det skal bli interessant å se om dette blir et av Kickstarterprosjektene som faktisk lykkes med å bringe slike mekanikker til nåtiden. Du kan se litt av hva som venter i traileren under.

HQ
A Hat in Time

Relaterte tekster

0
A Hat in Time lanseres i oktober

A Hat in Time lanseres i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått en måned siden Gears for Breakfast plutselig bestemte seg for å avsløre at A Hat in Time kommer til PlayStation 4 og Xbox One i tillegg til PC denne...Loading next content