Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence blir penere på PS5 og Xbox Series

Samtidig får vi endelig bekreftet at Nintendo Switch-eiere også vil kunne nyte originalen før A Plague Tale: Requiem slippes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av de mest undervurderte spillene de siste par årene er uten tvil Asobo Studio sitt A Plague Tale: Innocence. Etter en litt treg start salgsmessig gjorde heldigvis gode anmeldelser og tilbud sitt for at Microsoft Flight Simulator-skapernes rottefylte eventyr passerte en million solgte eksemplarer, og dermed ble den ryktede oppfølgeren bekreftet på søndag. Heldigvis trenger vi ikke å vente helt til neste år for å kunne se en penere utgave av det fascinerende eller oppleve det på Nintendo Switch.

Det franske studioet har nå gitt oss en trailer som avslører at A Plague Tale: Innocence vil slippes på PlayStation 5 og Xbox Series den 6. juli. Disse utgavene vil by på 4K, 60 bilder i sekundet og 3D-lyd, og de av oss som allerede eier spillet på de forrige konsollene får oppgraderingene gratis.

I tillegg til dette vil A Plague Tale: Innocence bli tilgjengelig på Switch samme dag via Cloud, så da kan alle oppleve originalen før A Plague Tale: Requiem kommer neste år.

HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content