Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Abbey Road til Rock Band

Første tillegg til The Beatles: Rock Band

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag dukket første plate ut i det som forhåpentligvis vil utgjøre en komplett diskografi av nedlastbart materiale for The Beatles: Rock Band. Albumet er ingen ringere enn Abbey Road fra 1969, en plate mange klassifiserer som legendarisk, og som ofte betegnes som det beste Beatles-albumet noensinne.

Foreløpig er det bare eiere av Xbox 360 og Nintendo Wii som får gleden av å kunne laste ned Abbey Road - Playstation 3-folket må vente til 22 oktober. Sangene er tilgjengelig både separat og samlet.

The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content