Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Brotherhood

AC: Brotherhood setter rekord

Ubisofts mest forhåndsbestilte spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv med to bestselgende Assassin's Creed-spill i baklomma er det deres tredje spill i serien som går av med salgsrekorden. Ubisoft har nylig annonsert at Assassin's Creed: Brotherhood har satt forhåndsbestillingsrekord for selskapet, som dermed skriver historie for utgiveren.

- Kjøperne klør i fingrene etter Assassin's Creed: Brotherhood - det ser vi på de rekordmange forhåndsbestillingene og suksessen vi opplevede med flerspillerbetaen. Vi gleder oss til å levere en uforglemmelig opplevelse, uttalte Ubisofts Tony Key til nettsiden VG247.

Utgiveren har ikke gitt noen konkrete tall ennå, men siden serien har solgt 19 millioner spill så langt har vi ingen tvil om den massive etterspørselen.

Assassin's Creed: Brotherhood

Relaterte tekster

Assassin's Creed: BrotherhoodScore

Assassin's Creed: Brotherhood

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Ubisoft har finpusset knivene og hentet frem pistolene - Ezio er tilbake, og det med en skokk krigslystne tilhengere. Her er vår anmeldelse...Loading next content