Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Accuracy overføres til Splyce sitt Call of Duty-lag

Får selskap av Jurd.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden den kommende Call of Duty-esportsesongen har byttet til et 5v5-format må de fleste lagene sikre seg en ekstra spiller, hvilket betyr at det er mange spillere som bytter lag for øyeblikket.

Splyce er det laget som har sett de største endringene, da Ben 'Bance' Bance har gått over til Red Reserve og Lamar 'Accuracy' Abedi har gått over til laget fra Team Kaliber. Og fordi Joshua-Lee 'Joshh' Sheppard og Dylan 'MadCat' Daly har forlatt laget, er det bare to spillere igjen på Splyce, nemlig Jordan 'Jurd' Crowley og Accuracy.

Hvordan tror du det kommer til å gå for Splyce denne sesongen?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: Splyce

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content