Norsk
Gamereactor
lifestyle

Ace Championship ønsker å være en materplattform for helelektrisk motorsport

Kan det være her vi oppdager morgendagens Formula E stjerner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For øyeblikket er det fremste stedet å kjøre i den helelektriske motorsportscenen Formula E. Men hvordan kommer folk inn i denne verdensomspennende turneringen? Tidligere Mahindra Racing teamleder Dilbagh Gill har kommet opp med en idé som skal settes ut i livet neste år.

Kjent som Ace Championship, vil denne turneringen fungere som en slags materplattform for elektriske motorsportscener, inkludert Formula E, og vil være et sted hvor sjåfører, mekanikere, strateger og så videre kan begynne å bane vei til den store konkurranseturneringen.

Siden kunngjøringen for Ace Championship først ble gjort i helgen på Hyderabad E-Prix, er detaljene knyttet til turneringen sparsomme, men vi blir fortalt at den vil skryte av to nivåer av konkurranse, og at lagene vil bruke et enkelt par biler for både det nedre Challenger nivået og det høyere Championship tier - selv om disse kjøretøyene vil være i stand til å sparke ut mer kraft på Championship nivå.

Når det gjelder hvordan biler skal utformes, sies det at Formula E Gen2-chassiset vil bli brukt til å begynne med. Når det gjelder konkurrerende lag, er dette heller ikke annonsert ennå.

Dette er en annonse:
Ace Championship ønsker å være en materplattform for helelektrisk motorsport


Loading next content