Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

AcilioN erstatter Rubino på Heroic sitt CS:GO-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esports-organisasjonen Heroic kan nå kunngjøre at de har gjort noen ganske nevneverdige endringer i Counter-Strike: Global Offensive-laget sitt.

Ruben 'Rubino' Villarroel forlater nå nemlig laget, og blir erstattet av den tidligere Imperial-lederen Asger 'AcilioN' Larsen. Kasper Hvidt, "director of sports" for Rfrsh Entertainment, har følgende å si om skiftet:

"Ruben er en veldig talentfull og erfaren proff som har hjulpet Heroic-organisasjonen veldig mye med å gå i riktig retning. Det har vært en sann glede å jobbe med Ruben, og vi ønsker han alt det beste. Samtidig analyserer og jobber vi kontinuerlig innad i laget for å forbedre alle aspekter av spillernes og lagets ytelse både i og utenfor spillet, og jeg tror at det å hente en spiller med profilen, ferdighetene og mentaliteten til Asger 'AcilioN' vil bidra til å løfte lagets generelle utvikling og ytelse."

Asger har tydeligvis fått et godt inntrykk selv også:

"Etter å ha fullført min første dag i disse utrolige kontorene må jeg si at jeg virkelig ser frem til å spille med Heroic-laget. Jeg var aldri i tvil da jeg første ble kontaktet av Rfrsh-organisasjonen og spillertreneren Moddii,samt at introduseringen av arbeidsmetodene, fasilitetene og ambisjonene deres bare bekreftet de første tankene mine."

Vi trenger ikke å vente for å se hvordan dette nye laget klarer seg heller, for de vil spille sin første kamp på DreamHack Valencia i morgen.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content