Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone

Activision avslører den nye World Series of Warzone-turneringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har avslørt en ny turnering i Call of Duty: Warzone kalt World Series of Warzone. Begivenheten går ut på at noen av de største influenserne, streamerne og Call of Duty-stjernene konkurrerer om massive pengepremier i en rekke Warzone custom lobbies.

Turneringen heter World Series fordi den faktisk består av fire separate konkurranser: to trio-turneringer - en i Nord-Amerika og en i Europa, samt to duo-turneringer - som også er delt på samme måte mellom disse regionene. Hver turnering har en separat premiepott på 300,000 amerikanske dollar.

Inntil videre har kun én av turneringene fått datoer. Det dreier seg om kvalifikasjonen til den nord-amerikanske trio-turneringern, som går i gang den 25. mai klokken 02:00, så det blir altså for natteravnene.

Du kan se flere detaljer om turneringen på den offisielle hjemmesiden.

Call of Duty: Warzone

Relaterte teksterLoading next content