Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dance Hero

Activision blir med på dansen

Starter utviklen av Dance Hero

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter mye press fra skuffede fans bestemte Activision seg for å revurdere avgjørelsen om å stoppe utviklingen av Guitar Hero og DJ Hero. Nå har i tillegg selskapet annonsert at de vil lage et nytt Hero-spill, som plassere seg i dansespillsjangeren.

HQ

Med det åpenbare navnet Dance Hero håper Activision på å bli med i kampen mot to andre dansespillene - Ubisofts Just Dance 2, og Harmonix' Dance Central.

Disse konkurrentene er langt fra noen lettvektere. Just Dance 2 passerte nylig én million solgte eksemplarer, og Dance Central er det bestselgende spillet til Kinect.

Ifølge Kotaku skal varemerket Dance Hero ha blitt registrert allerede i 2008, men siden den gang har man ikke hørt noe mer om spillet.

Microsofts Kinect og Sonys Playstation Move har gjort det vesentlig lettere å lage gode dansespill. Dette, kombinert med suksessen Ubisoft og Harmonix har hatt med sine spill, er trolig grunnen til at Activision nå velger å gjenoppta utviklingen av deres eget dansespill.

Av detaljer vet vi ikke så mye foreløpig. Med tanke på at de nye bevegelseskontrollerne er kommet er det imidlertid nærliggende å se for seg en versjon til hver av de tre største konsollene.

Fire av sangene skal være på plass allerede:

2012 av Jay Sean (med Nicki Minaj)
Out Of Space av The Prodigy.
The Way I Are av Timbaland (med Keri Hilson og D.O.E.)
Take Over Control av Afrojack (med Evan Simon)

Dance Hero

Relaterte teksterLoading next content