Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Activision har sendt ut spørreundersøkelser med spørsmål om neste Call of Duty: Warzone 2.0-kart

Verdansk og andre tidligere kart kom på listen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Al Mazrah tilsynelatende har gått ganske bra med Call of Duty: Warzone-samfunnet (til tross for spillets mange problemer), kan det ikke benektes at de fleste spillere ville snappe på en sjanse til å komme tilbake til Verdansk hvis det var tilgjengelig.

For dette formål har Call of Duty-nyhetskanalen CharlieIntel rapportert på Twitter at Activision potensielt utforsker å bringe tidligere kart tilbake til Warzone.

Dette kommer fra en nylig undersøkelse som har blitt sendt rundt, som spør: "Hvilket av følgende foretrekker du for det neste Warzone-store kartet?"

Svarene spenner fra "et helt nytt kart" til en samling av tidligere kart, inkludert det originale Verdansk-kartet, Black Ops 4 Blackout-kartet, Caldera og Verdansk '84.

Det skal sies at dette ikke er en bekreftelse på at noen tidligere kart kommer tilbake, men det lar i det minste døren stå åpen for en retur til kartene som katapulterte Warzone på den globale scenen.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte teksterLoading next content