Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision om Infinity Ward-avhopp

Kotick misliker at konkurrentene får dem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Infinity Ward-grunnleggerne Jason West og Vince Zampella ble oppsagt av Activsion i mars har totalt 35 ansatte sluttet jobben sin i studioet som står bak blant annet Call of Duty: Modern Warfare 2. Activision-sjef Bobby Kotick har nå endelig kommentert frafallet på en pressekonferanse.

- Siden vi sa opp de to sjefene i Infinity Ward har rundt 35 andre sagt opp og flere vil sannsynligvis også forsvinne. Mange av disse folkene har blitt plukket opp av andre studioer fordi de er talentfulle. Vi er selvsagt skuffet over dette, og vi skulle ønske vi hadde kunnet overtale noen av disse talentene til å bli, var Koticks uttalelse.

Rundt 15 av de som har sluttet så langt har begynt å jobbe for West og Zampellas nyoppstartede Electronic Arts-team Respawn Entertainment.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content