Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Ada Wong-skuespiller sletter Instagram etter trakassering

Resident Evil 4 Remake-skuespilleren trakasseres for sin opptreden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resident Evils Ada Wong dukker opp i en god del av spillene i skrekkserien. Senest ble hun levendegjort av Lily Gao i den kritikerroste Resident Evil 4 Remake. Imidlertid var ikke alle fornøyd med Gaos ytelse.

Noen har til og med gått til skuespillerens sosiale mediekontoer for å trakassere henne personlig. Heldigvis ser det ut til at bare et mindretall av fansen har gått så langt for å kritisere Gaos opptreden. Det ser imidlertid ut til at trakasseringen var nok til at Gao slettet Instagram-kontoen sin, der kommentarfeltene hennes var fulle av personangrep.

Enten du er fan av Gaos opptreden eller ikke, har såkalte fans gått for langt her, men det er også en strøm av støtte i stemmeskuespillerens favør, og ber om at fansen respekterer arbeidet og den nye vrien hun satte på Ada Wong.

Takk, PCGamesN.

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content