Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

AEW: Fight Forever får ESRB-vurdering

Forhåpentligvis vil dette frigjøre lanseringsdatoen fra limboen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende brytespillet AEW: Fight Forever har ennå ikke avslørt utgivelsesdatoen. Til tross for at en lansering var planlagt i 2022 har det vinduet åpenbart seilt forbi, og likevel har ikke selskapet gitt oss en ny dato å se frem til.

Det ble hevdet at en tvist med spillets ESRB-vurdering var grunnen til at AEW: Fight Forever var i en slags lanseringsdato-limbo, men nå har spillet fått sin offisielle vurdering via ESRB, som er T for Teen.

Når vi ser på innholdet AEW: Fight Forever har, kan vi se ting som skitne ord, Molotov-cocktails og en god mengde blod.

Forhåpentligvis betyr dette at kunngjøringen av utgivelsesdatoen ikke er så langt unna, men nå har AEW: Fight Forever et annet brytespill å kjempe mot i WWE 2K23, så vi må se om førstnevnte kan vinne mot det største navnet i pro-wrestling-spill.

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content