Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

AEW: Fight Forever sin lanseringsdato i limbo

Spillet sliter for tiden med problemer knyttet til ESRB-vurderingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hevdes at det kommende brytespillet AEW: Fight Forever ikke kan kunngjøre en lanseringsdato ennå, da det ikke har klart å få ESRB-vurderingen som THQ Nordic og AEW håpet på.

Ifølge Wrestle Zone ønsket AEW at spillet skulle ha en T for Teen-vurdering, men ESRB presser på for en mer moden vurdering på grunn av mengden blod og gørr i spillet.

AEW er kjent for å presentere mange kamper som inneholder brytere som blør, og dette ønsker de selvsagt å etterligne i spillet også. ESRB har imidlertid ennå ikke bekreftet disse problemene, og ingenting er offisielt.

Det var opprinnelig planlagt at AEW: Fight Forever skulle komme i 2022, men det skipet har ganske åpenbart seilt for lengst. Uten en planlagt lanseringsdato, selv når vi nærmer oss slutten av den første måneden i 2023, virker det som om vi må vente en stund til før vi får fingrene i AEWs spilldebut.

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content