Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

AEW: Fight Forever ypper seg mot WWE 2K med gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke lange tiden fra 2K avsluttet WWE 2K-samarbeidet med Yuke's til sistnevnte bekreftet at de laget et wrestling-spill med en annen utgiver. Nå skal vi snart få se hvordan det første skikkelige forsøket går.

Som lovet har nemlig Yuke's og THQ Nordic offentliggjort den første gameplaytraileren for AEW: Fight Forever, og i tillegg til å bekrefte at Sting, Bryan Danielson, Jade Cargill, MJF, Orange Cassidy og fler er blant de over 50 slåssekjempene i spillet fremheves det at utviklerne går tilbake til den gamle suksessoppskriften med enkle kontroller, en drøss med ulike moduser, muligheten til å lage sin egen figur, mange ulike våpen å velge blant og noen hemmelige ting som skal avsløres i en ny stream som starter klokken 17 den 23. november.

HQ
AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content