Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

AEW: Fight Forevers utgivelsesdato bekreftet

Ryktet bommet bittelitt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så sent som i natt skrev Jonas at AEW: Fight Forever tilsynelatende ville lanseres 27. juni. Det skjer ikke, men ventetiden blir ikke akkurat mye lengre.

Traileren nederst avslører nemlig at AEW: Fight Forever vil lanseres 29. juni. I en pressemelding sier Kenny Omega følgende:

"Da jeg først signerte med AEW ga Tony Khan meg muligheten til å samle det beste spillteamet som forstår og respekterer profesjonell bryting for å lage de beste brytespillene noensinne ... AEW: Fight Forever har overgått mine høyeste forventninger, og jeg er sikker på at 29. juni vil være en betydningsfull dag for både wrestlingfans og spillere. "

AEW-sjef Tony Khan ga også en uttalelse:

"Med Fight Forever har Kenny og vårt team i verdensklasse levert en autentisk, nostalgisk følelse av tidligere wrestlingspill, sammen med den uovertrufne kreativiteten som AEW bringer til bordet."

Forhåpentligvis stemmer dette,, ettersom det tidligere ble kunngjort at spillet ville være klart innen utgangen av 2022. Den datoen gikk, og vi var fortsatt usikre på når vi ville se AEW: Fight Forever. Nå har vi en utgivelsesdato, og den er heller ikke så langt unna.

AEW: Fight Forever lanseres 29. juni for Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S og PC.

HQ
AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content