Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman: Absolution

Agent 47 flytter til Canada

Det neste Hitman-spillet blir ikke dansk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nylig lanserte Hitman: Absolution har blitt mottatt med jubel blant flertallet av spillerne, og det er derfor ingen overraskelse av utgiver Square Enix ønsker å bygge ut serien med enda flere spill.

Frem til nå er det danske IO iteractive som har stått for denne jobben, men nå meldes det om endringer. Faktisk skal Agent 47 pakke kofferten og sette seg på et fly til Canada, der et ivrig utviklingsteam venter hos Square Enix Montreal.

Årsaken er imidlertid ikke dårlig stemning mellom IO og Square. Det er heller et resultat av omfanget dagens storspill har, både tidsmessig og finansielt.

I et intervju med Official Playstation Magazine forklarer nemlig Hitman: Absolution-regissør Tore Blystad at det vil styrke serien å dele på oppgavene, og han skisserer også en slags ordning der man jobber med flere spill parallelt, en ordning vi kjenner fra Call of Duty-serien:

- Man vil kunne dra nytte av hverandre, samtidig som man skaper ulike produkter. Når det gjelder dagens storspill tar det svært lang tid å ferdigstille utviklingen. Hvis man kan bør man derfor jobbe parallelt og hjelpe hverandre, forklarer Blystad.

Det er imidlertid ikke bare hjelp på tvers av studioene han ser på som positivt. Hvis flere team jobber med samme serie øker også variasjonen innad i serien:

Alle som får sjansen til å jobbe med en etablert serie, ønsker å gjøre noe nytt og annerledes. Så fremfor å servere det samme på nytt, får man heller en opplevelse som skiller seg ut, avslutter Blystad.

Hitman: Absolution

Relaterte tekster

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det nyeste tilskuddet i Hitman-serien er endelig her. Robin har klippet håret, tatt på seg dressen og satt karakter...

0
Dødbringende Games with Gold

Dødbringende Games with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fra tid til annen har Microsofts opplegg Games with Gold slått til med mer eller mindre interessante titler, og denne måneden er det all grunn til å være begeistret. Fra...

5
Nye kontrakter til Hitman: Absolution

Nye kontrakter til Hitman: Absolution

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

IO Interactive kan via sin Facebook-side fortelle at det vanker tre nye kontrakter til Hitman: Absolution, en til hvert format. PC-spillere får et oppdrag i et...

5
Danske IO har sagt opp halve staben

Danske IO har sagt opp halve staben

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det danske utviklerhuset IO Interactive har redusert bemanningen med 50 prosent. Det meldte IO og Square Enix i går kveld, da de annonserte en større omstrukturering for...Loading next content