Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Alan Wake 2 kan spilles fra start til slutt

Remedy planlegger også å gi ut ett nytt spill hvert år fra 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Remedy rapporterte nylig sine fullstendige økonomiske resultater for 2022, og ga oss ikke bare informasjon fra det siste året, men også et innblikk i selskapets fremtid.

Remedys CEO, Tero Virtala, avslørte noen interessante detaljer om Alan Wake 2. "Alan Wake 2 er i full produksjon," sa han. - Spillet har snart alt innhold på plass, og det er spillbart fra start til slutt. Vi vil da gå videre til å polere opplevelsen. Alan Wake er et unikt merke som har høy verdi for selskapet i dag. Alan Wake Remastered har ennå ikke generert fortjeneste. Vi forventer imidlertid at salget vil øke etter hvert som utgivelsen av Alan Wake 2 blir nært forestående, og fans og nye spillere ønsker å oppleve den opprinnelige historien på nye generasjons konsoller.

Det er andre prosjekter i tillegg til Alan Wake 2 som Remedy fokuserer på. Det er flere Control-spill på vei, inkludert en fullverdig oppfølger til hitspillet..

Alan Wake 2

Relaterte teksterLoading next content