Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Alan Wake 2 lanseres fortsatt i 2023

Vi har også oppdateringer om Control 2 og Max Payne-remakene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med spill som konsekvent blir forsinket i dag virker det som om vi trenger konstant bekreftelse på at utviklere fortsatt planlegger å ha spillene sine klare til den lovede lanseringsdatoen. Nå har Remedy gitt oss et veikart for sine prosjekter, og igjen bekreftet Alan Wake 2s utgivelsesdato.

Den etterlengtede oppfølgeren vil lande en gang i år, ifølge Remedy. Vi ble også nok en gang fortalt at Control 2 er i proof-of-concept-fasen av utviklingen, sammen med multiplayer spin-offen med kodenavnet Condor.

Max Payne 1&2-nyinnspillingen er for tiden i konseptstadiet. I utgangspunktet betyr dette at vi ikke kommer til å se de fleste av disse titlene foruten Alan Wake 2 på en stund, men det er hyggelig å vite at Remedy holder kalenderen full for å gi oss noen spennende utgivelser fremover.

Alan Wake 2

Relaterte teksterLoading next content