Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alfred Hitchcock - Vertigo

Alfred Hitchcock - Vertigo kommer til konsoller i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du fan av Alfred Hitchcock og ikke minst hans ikoniske film Vertigo, har vi gode nyheter til deg. Alfred Hitchcock - Vertigo fra spanske Pendulo Studios har latt seg inspirere av den britiske mesterregissøren, og på etter fjorårets PC-lansering kommer endelig spillet snart til konsoll.

Alfred Hitchcock - Vertigo kommer til Xbox, PlayStation og Nintendo Switch den 27. september. De fysiske utgaven inkluderer en 48-siders kunstbok og et digitalt lydspor på alle plattformer.

I Alfred Hitchcock - Vertigo spiller du som forfatteren med skrivesperre Ed Miller, som blir utsatt for en traumatisk ulykke, samt psykologen som må prøve å finne ut av hva som er opp og ned i Millers rablende minner.

Hvis du liker interaktive dramaer og er fan av oppbyggende psykologiske historier, kan dette kanskje være et spill som er verdt å holde øye med.

Alfred Hitchcock - Vertigo

Relaterte teksterLoading next content