Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alice: Madness Returns

Alice tilbake i spillform

Return of Alice har fått nettside

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det begynner å bli lenge siden 2001, da Electronic Arts ga ut PC-spillet American McGee's Alice. Spillet ble tatt imot av en overraskende positiv spillpresse, og på tross av klønete kontroller og halvhjertet gameplay klarte spillet med sin mørke og dystre visuelle stil å sjarmere seg til en gjennomsnittskarakter godt over 80%.

Etter at spillet floppet, brøt McGee, som startet sin karriere i Id Software og jobbet på titler som Doom, Doom II, Quake og Quake II, med EA og stiftet sitt eget selskap. Her ga han ut det middelmådige American McGee's Scrapland og det fullstendig horrible American McGee's Bad Day L.A., og jobber for tiden med American McGee's Grimm etter at American McGee's Oz ble kansellert.

På årets D.I.C.E-konferanse kunne EA-sjef John Riccitiello annonsere at de nå i samarbeid med McGee jobber med en oppfølger til American McGee's Alice, og at spillet etter planen skal lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 en gang i 2011.

Spillet har nå fått sin egen nettside, hvor det er mulig å se en teaser fra det kommende spillet.

Selv om American McGee strengt tatt ikke har gjort noe stort siden han jobbet for Id Software på 90-tallet, krysser vi fingrer og tær for at Electronic Arts vet hva de driver med. Den mørke vrien på det klassiske eventyret Alice in Wonderland er en god ide, og med tanke på at det første spillet var et plattformspill, er det nok ikke dumt å slippe det på konsoll denne gangen. Og det er nok ikke helt utenkelig at de har fått med seg at det kommer en Alice in Wonderland, med Johnny Depp i rollen som The Mad Hatter, på kinoer over hele verden i 2010.

Alice: Madness Returns

Relaterte tekster

Alice: Madness ReturnsScore

Alice: Madness Returns

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Alice er tilbake i sitt forskrudde Eventyrland, armert med slakterkniv og pepperkvern. Vi har testet Alice: Madness Returns...Loading next content